Allt om Viker

Allt om Viker

[Nyheter]

 


Bygden

Dialekten

Föreningarna

Litteraturen

Människorna

Näringarna

Samhället

 

 

Vikers socken i Örebro län, Sverige[English guide]

Vad är Allt om Viker ?
 
Vikers alla emigranter
Jo, det är en sajt tänkt att samla all tänkbar historisk information om Viker i det forna Nora bergslag och Örebro län. Den ska hela tiden vara levande och växa och inte bli statisk. Kom därför tillbaka då och då för att följa sajtens framväxt och titta då förslagsvis in på Nyheter.   Nu finns alla vikersbor som emigrerat från Viker sökbara och ofta också med uppgift om vart de åkte. Gå till emigrantsidan och se efter om din släkting finns med. Finns han/hon inte med eller om du har ytterligare uppgifter ser jag gärna att du mejlar uppgifterna till mig.
     
Vem gör Allt om Viker ?
 
Identifiera foton på vikersbor !
Sajten är ett enmansprojekt som påbörjades sommaren 2000 av Håkan Henriksson, Örebro. Den drivs helt ideellt varför uppdateringar görs när tid finns och ibland alltså kan komma med varierande mellanrum. Alla tips och förslag till hur sajten kan förbättras tas tacksamt emot !   Hjälp till med att identifiera gamla fotografier på vikersbor. Gå till Fotogalleriet och se efter om du känner igen någon ! Mejla sedan uppgifterna till mig.
     
Alternativa och lättare adresser
 
Vad saknar du på Allt om Viker ?
Du kan nu använda dig av två enklare adresser till sajten: http://www.viker.tk och http://go.to/viker. Den direkta men längre adressen är http://w1.193.telia.com/
~u19310031/viker.htm
 

Har du förslag på vad som borde finnas på sajten kan du mejla mig så kanske just ditt förslag blir till en ny sida så småningom.

Tveka inte, mejla nu !
Mejla till Allt om Viker nu !

     

Allt om Viker är optimerad för Microsoft Internet Explorer 5.0 eller högre och med
skärmupplösningen 800x600. Använder du Netscape bör du använda version 6.0 eller högre.

© Håkan Henriksson